11 thoughts on “7 december 2017 #tbt”

    1. Jag tror att de är temporärt borttagna för att man ska fokusera på årets kalender och ha något att se fram emot varje dag fram till julafton. Jag tror alla de gamla samt årets kommer finnas tillgängliga från den 25 december typ. Har för mig att de gjort så tidigare år i alla fall och utgår från att det är så i år också. (Hoppas jag i alla fall, för jag vill kunna njuta av de gamla också sen). Men just nu uppskattar jag att det är såhär så att man har något dagligt att se fram emot fram till julafton. Välkomna tillbaka oioioi gänget 🙂

  1. Min favorit är en av de sista luckorna från 2006 där någon ska vara hemma och se på spåret. På sista bilden står personen tillsammans med en hund på Malmö C och kollar på järnvägsrälsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *